Promo oprema


Promo oprema je sastavni element svih tipova promocija bilo da je riječ o prezentacijama, izložbama, sajmovima, konferencijama za novinare i slično. Na raspolaganju imamo veliki izbor proizvoda, koji će vašu ideju približiti krajnjem potrošaču na najbolji mogući način. Svi proizvodi iz grupe Promo oprema se lako montiraju i demontiraju, i izuzetno su laki za prenošenje.


U našoj ponudi nudimo:

A panele - Najpoznatiji proizvod za privlačenje pažnje prolaznika bilo da je riječ o vanjskim ili unutarnjim prostorima. Za vanjsku upotrebu optimalan je izbor proizvoda sa leđima od nehrđajućeg čelika koji sprječava deformacije grafike i proizvoda. Za profinjene zahtjeve i ambiente idealan izbor je A-pano izrađen u potpunosti od drveta.

Rollup bannere - osnovni proizvod mobilne vizualne komunikacije, nezamljenjiv u brojnim situacijama. Izuzetno lak za rukovanje, veoma malih dimenzija za transport i sa mogućnošću višekratne upotrebe i zamjene grafike.

Banner konstrukcije - U našoj ponudi imamo na raspolaganju više vrsta specifičnih bannera za događaje izvan uobičajenih trgovačkih ili sajamskih objekata. Bilo da je u pitanju promocija na plaži, prirodi ili sportskim objektima, na raspolaganju imamo rješenja kojim se možete izdvojiti od konkurencije.

Promo i pop up pultovi - nudimo Vam više tipova promo pulteva, izrađenih od najkvalitetnijih materijala, a kvalitet garantira dugotrajnu upotrebu. Velike površine namjenjene u svrhu digitalnog tiska, čine ovaj pult veoma atraktivnim. Izuzetno su laki za montažu i demontažu.

Stalci za prospekte - Ekonomična i efikasna rješenja koja poboljšavaju pristupačnost brošurama, katalozima, letcima, menijima, promotivnim akcijama u bankama, ugostiteljskim objektima, prodajnim salonima itd.

Okviri i lajsne - Najzastupljeniji proizvod vizualne komunikacije koji se može primjeniti doslovno u svakom zatvorenom prostoru u kome može ostvariti komercijalni efekt. Izuzetno laka zamjena grafike, kao i elegantna aluminijska konstrukcija garantiraju primanje poruke koju proizvod šalje.

Backdrop i display wall - Veoma efikasan proizvod, impozantnih dimenzija, a opet lako sklopljiv i mobilan u elegantnom koferu na kotačima. Display Wall je evolucijski nasljednik Backdrop-a, moderan, fleksibilan i prilagodljiv svakom prostoru i događaju.

Ostalo - U ponudi također imamo i olovke, vrećice, bilježnice, privjeske koje možemo personalizirati po Vašoj želji...